Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

27 Ιουνίου 2015
►ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ  όλα αυτά τα χρονίζοντα ζητήματα για την Καστριά ο Αντώνης Σαμαράς και τα ξεφούρνισε ως “πρώτης προτεραιότητας” στη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος, που έγινε προχθές στην πόλη μας;
Έτσι τον ακούσαμε να επαναλαμβάνει τις γνωστές θέσεις του κόμματός του για την ανεργία, η οποία αυξήθηκε κατακόρυφα εδώ όσο ήταν πρωθυπουργός!
Για το πετρέλαιο θέρμανσης, που ξεπάγιασε τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς να βάλει ούτε σεντ επιπλέον στα ταμεία του κράτους!


Και για την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας στα σύνορα, με τον.... υποβιβασμό της ταξιαρχίας σε σύνταγμα!
Εδώ δύο τινα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ότι οι εγχώριοι “υποβολείς” του έδωσαν ν΄ ακούσει την κασέτα από τις εκλογές του 2012 είτε ότι ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός της Ν.Δ. εφαρμόζει την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγή, για να επανέλθει στην εξουσία...

►ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ στ΄ αφτιά τους οι δημοσιογράφοι που πήγαν να καλύψουν την ομιλία του  Αντώνη Σαμαρά στο Λιμναίο, όταν άκουσαν τον Ανδρέα Παπαμιμίκο να τους λέει ότι πλάνα μπορούν να πάρουν μόνο μέσω ΕΡΤ!
Χρειάστηκε να περάσουν μερικά λεπτά, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για την ίδια ΕΡΤ, που το καλοκαίρι του 2013 με εντολή Σαμαρά, έπεσε τόσο μαύρο στις οθόνες, που δεν θα το άντεχε ούτε ο Μαυρογιαλούρος...
Από τότε βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα στην κρατική τηλεόραση, μέχρι να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση! Ένα από αυτά ήταν και η αλλαγή με Τσίπρα αντί για Σαμαρά, ο οποίος τελικά δέχθηκε μόνο ως φάρσα την επαναλειτουργία της ΕΡΤ! Πόσω μάλλον να την  εμπιστευθεί, για να καλύπτει αποκλεισιτκά, όλες τις πολιτικές του εξορμήσεις...


►ΜΠΟΡΕΙ  με την επίσκεψη Καμμένου στον Γράμμο να μειωθεί ο κίνδυνος της εξωτερικής (από αλβανούς) λαθροϋλοτομίας, αυξήθηκε όμως ο κίνδυνος της... εσωτερικής λαθροϋλοτομίας!
Διότι όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου, αν δεν γίνουν διαχειριστικές μελέτες για το 2016, εμείς θα δώσουμε άδεια στους κατοίκους να βγουν στο βουνό και να κόψουν ξύλα για να ζεσταθούν κι ας πάμε φυλακή!
Εδώ δεν μπαίνουν οι παράνομοι και θα μπούνε οι ... νόμιμοι, που έχουν την “βούλα” του Δημάρχου....

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις