Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Ιουνίου 2015
Νέα παρέμβαση των ΗΠΑ στο ελληνικό ζήτημα με προτροπή του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Τζος Ερνεστ, σε Αθήνα και δανειστές να προχωρήσουν σε μια συμφωνία.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο κ.Ερνεστ ερωτηθείς σχετικά με τις διαπραγματεύσεις είπε: «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι όλες οι πλευρές θα πρέπει να είναι σε θέση να έρθουν σε συμφωνία χωρίς να

προκληθεί αναταραχή στις αγορές. Eίμαστε ξεκάθαροι στην θέση μας ότι ο ελληνικός λαός έχει αντιμετωπίσει για καιρό τώρα αρκετές δυσκολίες και έχει κάνει βήματα για να υπάρξει μια βιώσιμη λύση και να επανέλθει η οικονομία σε υγιή επίπεδα.

Η ελληνική κυβέρνηση και οι εταίροι της θα πρέπει να καταλήξουν σ' ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων έτσι ώστε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη εντός της ευρωζώνης. Όλοι οι συμμετέχοντες στον διάλογο καταλαβαίνουν το τι διακυβεύεται και το πόσο σημαντική είναι μια συμφωνία»

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έδωσε έμφαση στην Σύνοδο του G7 το τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες από εδώ και πέρα και όχι στις δυσκολίες του ελληνικού λαού και αν αυτό σημαίνει ότι έχει αλλάξει η θέση της ελληνικής κυβέρνησης , ο κ. Ερνεστ, τόνισε: "H θέση μας είναι ότι και οι δύο πλευρές πρReal.grέπει να προσέλθουν στον διάλογο με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία.

Έχουμε πει ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις και να τηρήσει τις δεσμεύσεις τις και μια τελική συμφωνία δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και αυτές τις δεσμεύσεις". 


Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι ο υπουργός Οικονομικών ,Τζακ Λιού, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους αλλά και με διεθνείς οργανισμούς και ενημερώνετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις