Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

20 Ιουνίου 2015
Βούλιαξε» το κέντρο του Λονδίνου στη συγκέντρωση κατά της λιτότητας. Περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι, κρατώντας πανό υπέρ της Ελλάδας, βγήκαν στους δρόμους και ζητούν την αλλαγή της πολιτικής στην Ευρώπη. 

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 10.000 άτομα συμμετέχουν στην εκδήλωση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και την Ελλάδα, που διοργανώνει η γερμανική Αριστερά (Die Linke) σε συνεργασία με συνδικάτα και οργανώσεις, με τα συνθήματα «Να κάνουμε την Ευρώπη διαφορετική» και «Καλωσορίσατε πρόσφυγες» στο Βερολίνο.

Η πορεία ξεκίνησε το μεσημέρι από το ανατολικό Βερολίνο για να καταλήξουν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, όπου πραγματοποιείται συναυλία. Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τους Πρόσφυγες έχει αφιερωθεί φέτος και στην Ελλάδα, ενώ από σήμερα αρχίζει η «Εβδομάδα Αλληλεγγύης», στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη Γερμανία.


Διαδήλωση και στο Παρίσι


«Ελλάδα, Γαλλία, Ευρώπη: Η λιτότητα σκοτώνει, η δημοκρατία πεθαίνει... Αντιστεκόμαστε» είναι το σύνθημα-κάλεσμα για τη σημερινή διαδήλωση στο Παρίσι, υπέρ της Ελλάδας. Το κάλεσμα, που δίνεται μέσω Ίντερνετ, συνυπογράφουν πολλές εναλλακτικές οργανώσεις, γαλλικές και ευρωπαϊκές, σύλλογοι, συνδικάτα, αριστερά γαλλικά κόμματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Συμμετέχει και η συλλογική πρωτοβουλία που με σύνθημα: «Η Ελλάδα, μια ελπίδα για την Ευρώπη» που έχει συγκεντρώσει 20.000 υπογραφές.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 16:00 ώρα Ελλάδας στο βόρειο Παρίσι γύρω από το μετρό «Στάλινγκραντ» με πορεία προς το κέντρο και κατάληξη στην πλατεία Δημοκρατίας (Republique) όπου προγραμματίζονται συζητήσεις και μουσικές εκδηλώσεις.

Real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις