Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Ιουνίου 2015
Τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους θεσμούς, πριν οδηγηθούμε στο αδιέξοδο της Κυριακής, παρουσίασε η υGuardian.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σελμαγιερ, είχε ζητήσει από τους Έλληνες να παρουσιάσουν νέα στοιχεία για τους δημοσιονομικούς στόχους, στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου.

Τα στοιχεία αυτά, τα έδωσε τελικά ο Νίκος Παππάς, στις 23.00 το βράδυ. Η πρόταση θεωρήθηκε ανεπαρκής. Η τρόικα παρέμεινε στο ξεχωριστό δωμάτιο και δεν κατάφερε να συναντηθεί με τους βοηθούς του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, ζητήθηκε από την ελληνική πλευρά να φέρει νέα πρόταση, στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Η πρόταση παραδόθηκε στις 16.00.

Τότε ο Σελμαγιερ ρώτησε: «Είναι αυτές οι σελίδες που στείλατε σήμερα;» «Ναι», απάντησε ο Νίκος Παππάς.

«Είναι τα νούμερα διαφορετικά από χτες», ρώτησε ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ, με το Νίκο Παππά να απαντά «όχι».

«Τότε δεν υπάρχει βάση για συζήτηση», ήταν η απάντηση του Σελμαγιερ. Οι συνομιλίες της Κυριακής διεκόπησαν μετά από 45 λεπτά. Η ομάδα της τρόικας δεν συνάντησε τους Έλληνες όλο το Σαββατοκύριακο.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις