Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Ιουνίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε τα… μηνύματα, που με ηχηρότατο τρόπο του έχουν σταλεί, πως δεν έχει καμία τύχη και κανένα απολύτως μέλλον η
κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν βάλει την υπογραφή του στο ξεπούλημα της χώρας και το μνημόνιο της υποταγής που του εμφανίζουν ως… δώρο οι τοκογλύφοι δανειστές.
Και αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της καταστροφής που θα επέλθει στην οικονομία της χώρας, μα πάνω απ’ όλα στη ζωή των Ελλήνων, εμφανίζεται αποφασισμένος - ορθά - να προχωρήσει το Σάββατο σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.
Αυτή είναι η εισήγηση που έχει δεχθεί από στενό συνεργάτη του και την επεξεργάζεται με μεγάλη προσοχή.
Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να εξηγήσει, μέσω διαγγέλματος, στον ελληνικό λαό, τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να δεχτεί την ιταμή πρόταση των δανειστών και οδηγείται στην απόρριψή της!
Είναι τελικά πιθανό να προβεί ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μια τέτοια κίνηση, εφόσον μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση με τους εταίρους. Δεν έχει, ωστόσο, καθοριστεί αν το διάγγελμα θα πραγματοποιηθεί πριν το Eurogroup ή μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του.
Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ενώ φουντώνουν και τα σενάρια που θέλουν τον Έλληνα πρωθυπουργό να δέχεται εισηγήσεις και για νέα προσφυγή στις κάλπες.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις