Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Ιουνίου 2015
Ο ρυθμός απόσυρσης των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες αυξήθηκε τη Δευτέρα, με τις εκροές να ανέρχονται στα 400 εκατ. ευρώ, ανέφεραν τραπεζικά στελέχη στο Reuters. «Υπάρχει α νησυχία, αλλά οι εκροές ήταν μάλλον συγκρατημένες, όχι τόσο μεγάλες όσο φοβόμασταν λόγω του κακού κλίματος μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις» ανέφερε τραπεζικό στέλεχος στο Reuters. 
«Οι εκροές την Δευτέρα υπολογίζονται στα 400 εκατ. ευρώ περίπου» πρόσθεσε. Αλλες πηγές ωστόσο ανεβάζουν ακόμα υψηλότερα τον αριθμό, τοποθετώντας τον στα όρια των 700 εκατ. ευρώ.  Σημειώνεται ότι με βάση τα τελευταία επίσημα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Απριλίου, οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έχουν υποχωρήσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2004. Οι εκροές από τις ελληνικές τράπεζες ανήλθαν στα 12,25 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, 7,57 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο, 1,91 δισ. ευρώ τον Μάρτιο και 4,89 δισ. ευρώ τον Απρίλιο, σύμφωνα με το Reuters.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις