Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

17 Ιουνίου 2015
Σεισμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου του ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκπαίδευε με σεμινάρια έλληνες δημοσιογράφους. Η επιτροπή Αλήθειας της Βουλής ζήτησε τα ονόματα αυτών των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα "μαθήματα" του ΔΝΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεδριάζει σήμερα και το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ ώστε να παρέμβει για τα «φροντιστήρια» του ΔΝΤ.Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ακρόπολη" έχει δημοσιεύσει μία λίστα με ονόματα πολύ γνωστών δημοσιογράφων που όπως αναφέρει η εφημερίδα "πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της ελληνικής κοινής γνώμης".
Στο πρωτοσέλιδό της που αναδημοσιεύουμε παρακάτω η εφημερίδα Ακρόπολη αναφέρει " αποκαλύπτουμε το καλά οργανωμένο γκεμπελίστικο, προπαγανδιστικό, βρώμικο σχέδιο των ξένων τοκογλύφων προκειμένου να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό υπέρ του μνημονίου. Το ίδιοχρονικό διάστημα έρεε άφθονο κρατικόχρήμα με τη μορφή διαφήμισης στα φιλομνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης.
alfavita.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις