Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

30 Ιουνίου 2015
Ολοκληρώθηκε, πριν λίγο, η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, μία νέα συνεδρίαση του Eurogroup αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, όπου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα εξετάσουν εκ νέου τις ελληνικές
προτάσεις. «Όχι σε παράταση, όχι σε κούρεμα» ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη. Διαρροές αναφέρουν ότι ο Ντάισελμπλουμ άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο για «νέο πακέτο μέτρων», ενδεχομένως πιο αυστηρών… «Είναι λυπηρό για την Ελλάδα ότι το πρόγραμμα του EFSF θα λήξει σήμερα χωρίς κάποιο διακανονισμό για τη συνέχεια και τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος μπαίνουν σε κίνδυνο», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωσή του ο επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ. Ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ έγραψε στο Twitter ότι παράταση του προγράμματος και κούρεμα δεν είναι δυνατά, ενώ για την αίτηση για ένα νέο πρόγραμμα του ESM ακολουθούνται τυπικές διαδικασίες (έγκριση από κοινοβούλια κ.λπ.). Non paper από το Μαξίμου αναφέρει: «Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το Eurogroup. Θα συνεχιστεί αύριο το πρωί ώστε οι Υπουργοί Οικονομικών να εξετάσουν τις προτάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης». Οπως μεταδίδει και τo Reuters, επικαλούμενο Ευρωπαίο αξιωματούχο, η νέα πρόταση της Αθήνας ήταν «πιο κοντά» στην τελευταία πρόταση των θεσμών.
autodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις