Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Ιουνίου 2015
Μία πρωτότυπη ιδέα βρήκε ένας ιδιοκτήτης ελληνικής ταβέρνας στο Ναϊμέγκεν της Ολλανδίας, για να εκφράσει την αντίδραση του για τα σενάρια εξόδου της Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Ο 62χρονος, Δημήτρης Κατσαλάς, επηρεασμένος από το Grexit, δημιούργησε ένα κατάλογο με ελληνικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα, το όνομα του καταλόγου είναι «Grexit weken» δηλαδή «εβδομάδα Grexit» και περιλαμβάνει το πιάτο του Πρωθυπουργού «Tsiprasschotel» το οποίο είναι φιλετάκια χοιρινά και κοστίζει 18 ευρώ ή 5700 δραχμές. Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιάτο του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, «Varoufakisschotel» το οποίο είναι σουβλάκι, χοιρινή μπριζόλα και γύρος με 17,50 ευρώ ή 5700 δραχμές.
Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, έχει το δικό του πιάτο το «Dijsslbloemschotel» και πρόκειται για σουβλάκι, σουτζούκι και γύρο κοστίζει 17,50 ευρώ ή 5700 δραχμές.
Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ταβέρνας, στο gelderlander.nl, μπορεί να διακωμωδεί την κατάσταση, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις σε ότι αφορά την Ελλάδα.
taverna
autodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις