Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Ιουνίου 2015
Το «μαύρο» στη ΝΕΡΙΤ δεν θα περάσει! Με αυτό το σύνθημα, άρχισε να εκπέμπει μέσω διαδικτύου η ΝΕΡΙΤ-OPEN, ξεκινώντας έτσι στον αγώνα των δημοσιογράφων και των τεχνικών για ανεξάρτητη ενημέρωση, μακριά από την κυβερνητική προπαγάνδα.
Την παρουσίαση του πρώτου επίσημου δελτίου της «ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ», ανέλαβε η Σοφία Βούλτεψη, που αφιέρωσε το
μεγαλύτερο μέρος του στις εξελίξεις από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη κάνοντας μάλιστα μια αναδρομή στην επίσκεψη Σαμαρά.
Κάτω από τα studio της ΝΕΡΙΤ-OPEN, έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, δηλώνοντας με την παρουσία τους ότι θα σταθούν στο πλευρό των απολυμένων και ότι θα στηρίξουν τον αγώνα τους ενάντια στις ολοκληρωτικές λογικές και το πελατειακό πνεύμα της κυβέρνησης.
Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, βρίσκεται και η «σέξυ-Οννεδίτισα-που-κανείς-δεν-θυμάται-το-όνομά-της», η οποία μάλιστα έχει ανέβει στα κάγκελα και εμψυχώνει τους συγκεντρωμένους.

Παράλληλα, έχει οργανωθεί συναυλία συμπαράστασης με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Πέτρος Γαϊτάνος, κα.
Τέλος, επρόσωποι της ΝΕΡΙΤ, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την EBU, προκειμένου να διεκδικήσουν ξανά τα δικαιώματα της Eurovision.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΠΗΓΗ: protagon.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις