Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

1 Ιουνίου 2015
Ως μήνυμα για πυροδότηση πανευρωπαϊκής κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύει η βρετανική εφημερίδα Telegraph το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

«Γράφοντας στη Le Monde με έναν τόνο άγριας ανυπακοής αφού οι τελευταίες διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι οι κυρίαρχοι παίχτες της Ευρωζώνης προχωρούν "στην απόλυτη
κατάργηση της δημοκρατίας στην Ευρώπη"» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε σε αυστηρό ύφος ότι η χώρα του δεν θα υποκύψει σε αυτά τα αιτήματα και αντίθετα θα αναλάβει δράση για «να μεταβάλει πλήρως τις οικονομικές και πολιτικές ισορροπίες σε ολόκληρη τη Δύση».

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο το κείμενο του Αλέξη Τσίπρα είναι ένα είδος απειλής ότι η Ελλάδα μπορεί να επιλέξει να χρεοκοπήσει και να αποχωρήσει από το ευρώ παρά να παραβιάσει τις δικές του κόκκινες γραμμές.

«Η επιλογή των λέξεων από τον Αλέξη Τσίπρα υπονοούν ότι η Ελλάδα μπορεί να στρέψει την πλάτη στο δυτικό σύστημα ασφαλείας επιλέγοντας να μπει στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας και της Κίνας» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

ΠΗΓΗ: enikonomia

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις