Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Ιουλίου 2015
Το κλίμα που επικρατεί στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα, η οποία είναι σε εξέλιξη από τις 16:30 στις Βρυξέλλες, μετέφεραν κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με αυτές, η μεγάλη πλειοψηφία στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης «είναι με το μέρος μας». Οι ίδιοι έκαναν λόγο για 65%-35% με 70%-30% και σημείωναν πως το μικρό ποσοστό αφορά «τον Σόιμπλε και την παρέα του».

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι η εκτίμηση του Μαξίμου είναι ότι ο ίδιος «ο Σόιμπλε θέλει να αποποιηθεί την ευθύνη να σώσει την Ελλάδα, να τη βάλει σε ένα πρόγραμμα και θέλει αυτήν την απόφαση να την πάρουν οι πολιτικοί ηγέτες», κατά την Σύνοδο Κορυφής.

«Θα έχουμε εξαιρετικά δύσκολες διαβουλεύσεις», επισήμανε νωρίτερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup και εθέσε θέμα εμπιστοσύνης έναντι της ελληνικής κυβέρνησης.

Αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό, οι πηγές από το Μαξίμου υπογράμμισαν ότι «θεωρείται δεδομένος» και πως ενδέχεται να γίνει «ακόμη και τη Δευτέρα εάν εδώ υπάρξει συμφωνία».
«Ακόμα είναι παγωμένα τα εσωκομματικά», πρόσθεσαν και επισήμαναν πως «υπάρχει αποδοκιμασία του Πρωθυπουργού για την Ζωή Κωνσταντοπούλου». Σύμφωνα με τους ίδιους, ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει συζητήσεις για το τι θα κάνει, ενώ αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο εκλογών, που υπάρχει πλέον στο τραπέζι, τόνισαν ότι αυτή τη στιγμή δεν γίνεται ανάλυση σεναρίων.
antenna.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις