Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Ιουλίου 2015
Πραγματικά καυτή θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, καθώς ο Ιούλιος μάς αποχαιρετά με έναν ισχυρό καύσωνα, που θα διαρκέσει τουλάχιστον έως την Παρασκευή και θα εκτοξεύσει τον υδράργυρο στους 40 και πλέον βαθμούς Κελσίου!

Η άνοδος θα αρχίσει από σήμερα, οπότε ο γενικά αίθριος καιρός θα συνοδευτεί από μέγιστες θερμοκρασίες 36-37 βαθμών Κελσίου στη βόρεια ηπειρωτική χώρα και τη δυτική Ελλάδα, από 37-38 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 32-34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου. Ακόμη πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα το επόμενο τριήμερο. «Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουμε το μέγιστο της θερμής μεταφοράς, με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο και να φτάνει τους 39, 40 και 41 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά» λέει στην «Espresso» ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές.
Τη ζέστη θα κάνει ακόμη πιο ανυπόφορη η απουσία ανέμων, οι οποίοι στα ηπειρωτικά θα πνέουν ασθενείς και μόνο στα πελάγη θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ. Ο καύσωνας θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή, ενώ λίγο καλύτερα θα είναι τα πράγματα στις ανατολικές περιοχές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
«Το Σάββατο και την Κυριακή φαίνεται να δημιουργείται ένα ελαφρό μελτεμάκι στην ανατολική χώρα, που θα ρίξει λίγο τη θερμοκρασία» προσθέτει ο κ. Καντερές.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις