Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Ιουλίου 2015
Με δεδομένη την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης η συμφωνία που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση στην Βουλή, θα τύχει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οικουμενικής στήριξης.
Παρόλα αυτά κανείς δεν αποκλείει δονήσεις στο εσωτερικό του κυβερνητικού Συνασπισμού μετά και την δεδηλωμένη στάση τόσο του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, όσο και του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

Οι πιθανότητες η κυβέρνηση να φέρει την συμφωνία στη Βουλή και να χάσει την Κοινοβουλευτική δεδηλωμένη είναι πολλές. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
Οτι μπορεί η συμφωνία να ψηφιστεί, ωστόσο ο κ. Τσίπρας, να μην έχει την δυνατότητα των 151 ψήφων εντός Βουλής.
Πρακτικά, όπως τονίζεται στα parapolitika.gr, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει την δυνατότητα να περάσει τους εφαρμοστικούς νόμους, αφού τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να στηρίζουν την κυβέρνηση, για να απολαμβάνουν το αντάρτικο οι κ.κ. Λαφαζάνης και Καμμένος.
Στη περίπτωση που ο κ. Τσίπρας, χάσει την δεδηλωμένη και αποφασίσει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, τότε, οι κάλπες θα στηθούν στις 9 Αυγούστου.
autodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις