Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Ιουλίου 2015

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Πάνω από 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ίσως φθάσουν και τους 40- προτίθενται να καταψηφίσουν τη συμφωνία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, ενώ παράλληλα η Αριστερή Πλατφόρμα αρνείται να παραδώσει τις έδρες της, όπως ζητά η πλειοψηφία.

«Δεν απομακρυνθήκαμε εμείς από το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να παίρνει διαζύγιο από τις προγραμματικές του θέσεις» δηλώνει ο Στάθης λεουτσάκος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, ενώ το μεσημέρι τα ηγετικά στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας είχαν σύσκεψη στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου, η οποία διατηρεί ανοιχτό δίαυλο και με την Πρόεδρο του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα δείχνουν πως το Μνημόνιο διασπά και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε συμβεί με τα προηγούμενα Μνημόνια και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ οι αποχωρούντες-όπως όλα δείχνουν-βουλευτές έχουν την αριθμητική δύναμη που απαιτείται να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα, που μάλιστα θα είναι η Τρίτη στη σειρά, πάνω από τις ΚΟ Χρυσής Αυγής και Ποταμιού, που διαθέτουν από 17 βουλευτές.

Υπ΄ αυτήν την έννοια είναι καθοριστική η αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η σημερινή συνάντηση –όπως όλα δείχνουν- του Αλέξη Τσίπρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το πρωί της Τρίτης η ΚΟ

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις