Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

3 Ιουλίου 2015
►ΑΥΤΗ  η συμφωνία με τους εταίρους - δανειστές μοιάζει με το αυγό του Κολόμβου, όπου όλοι δείχνουν να την επιδιώκουν μετά μανίας, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί και να υλοποιηθεί...
Επίσης τα μέτρα που προτείνονται είναι πιο φοροεισπρακτικά από τα πρώτα, όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι η φοροδοτική αντοχή των Ελλήνων έφτασε στο πάτο...
Τα μόνα που διαφέρουν είναι ότι μας άφησαν να πιστεύουμε, ότι τα μέτρα εμείς τους τα προτείναμε... Και ότι δεν υπάρχει πλέον η
αδίστακτη “τρόϊκα”, που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού... Αλλά μόνο οι πονετικοί “θεσμοί” που θα μας πάνε ένα βήμα παραπέρα...

►ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ των εταίρων μπορεί να γλυτώσουμε προσωρινά...
Από την τρόϊκα της Κοζάνης όμως (Περιφέρεια - Διαχειριστική - ΑΝ.ΚΟ) δεν πρόκειται να απαλλαγούμε ποτέ!
Όσοι περιφερειάρχες κι αν αλλάξουν, όσες προεκλογικές δεσμεύσεις κι αν αναλάβουν, το ίδιο πλάνο θα επικρατεί στις κατανομές των κονδυλίων του ΕΣΠΑ!
Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα από το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, (το οποίο ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα πλην των γνωστών Λακεδαιμονίων) όπου  εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια του σώματος, για τις κατανομές των κονδυλίων του νέου επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας. 
Εμείς απλά καταγράφουμε αθετήσεις δεσμεύσεων του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη, οι οποίες συναγωνίζονται επάξια στο πρώτο οκτάμηνο, τις αντίστοιχες του προκατόχου του σε ολόκληρη την θητεία του...

►”ΠΡΟΤΥΠΟ” γραφειοκρατικής διαστροφής του “Καλλικράτη” αποτελεί το Επταχώρι, το οποίο διοικητικά ανήκει στον Δήμο Νεστορίου, υγειονομικα ανήκει στο Βόϊο της Κοζάνης και για τα επείγοντα περιστατικά, εξυπηρετείται από το νοσοκομείο Γρεβενών!
Μάλιστα το τελευταίο, για δικούς του λόγους, παραπέμπει και τα επείγοντα στις λίστες αναμονής, όπως καταγγέλλουν, παθόντες και μαθόντες...
Ευτυχώς ο Δήμος μερίμνησε να επισκέπτεται το χωριό μια φορά την εβδομάδα η αγροτικη ιατρός του Νεστορίου και να καλύπτει κάπως τις ανάγκες των κατοίκων μέσα στην απομόνωση που τους έχει “καταδικάσει” η επίσημη πολιτεία.

►ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ καιρός να το μάθετε... ότι η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στα φυλάκια του Γράμμου, οφείλεται αποκλειστικά στην πρόσκληση που του απηύθυνε η πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ στο νομό κ. Σουλτάνα Παπαθωμά και κανείς άλλος!
Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από το δελτίο τύπου, που διένειμε η ίδια σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης με τίτλο: “Στρατιωτική περιοδεία(;) του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝ.ΕΛ κ. Πάνου Καμμένου, στα στρατιωτικά φυλάκια του νομού μας”!
Δεν ξέρουμε αν η περιοδεία του κ. υπουργού πήρε τον χαρακτήρα της “στρατιωτικής” επειδή ο Πάνος Καμμένος φόρεσε φόρμα παραλλαγής κατά την επίσκεψή του στα φυλάκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεκγδύθηκε και την ιδιότητα του πολιτικού προϊσταμένου των ενόπλων δυνάμεων. 
Επίσης ότι οι διάφοροι πολιτευτές, που μετά τις εκλογές δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο, δεν νομιμοποιούνται να εκδιδουν δελτίο τύπου για... λογαριασμό τους, παρακάμπτοντας τα αρμόδια όργανα του κόμματος σε τοπικό επίπεδο!
Εκτός κι  αν οι “αυτόνομες” παρουσίες  στους ΑΝ.ΕΛ έχουν πάρει την μορφή επιδημίας...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις