Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Ιουλίου 2015
To ταμείο του Λουξεμβούργου, το ζήτημα του δημοσίου χρέους καθαυτό, η συμμετοχή ή μη του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα και το ζήτημα της ρευστότητας των τραπεζών, είναι τα σημεία που
οδηγούν την ελληνική πλευρά να λέει ΟΧΙ στο κείμενο της συμφωνίας, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του «Κόκκινου» στις Βρυξέλλες, Νίκο Σβέρκο.

«Πρόκειται για ένα πολύ κακό κείμενο, δίνουμε μάχη για να βελτιωθεί», λένε κυβερνητικές πηγές, ενώ σημειώνουν πως το ζήτημα της αξιοπιστίας είναι αμφίδρομο, «δε γίνεται να προστίθενται παράλογες απαιτήσεις την τελευταία στιγμή».
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κατάσταση στη Σύνοδο Κορυφής είναι πολωμένη και δεν υπάρχει πια αυτή η εντύπωση του 18-1. Αντίθετα, οι εταίροι εμφανίζονται μοιρασμένοι. Υποστηρικτικά προς την Ελλάδα τοποθετούνται Γαλλία-Ιταλία-Ιρλανδία-Αυστρία-Κύπρος, απέναντι στέκονται Γερμανία-Ολλανδία-Φινλανδία και Βαλτικές χώρες, ενώ στάση αναμονής κρατούν Πορτογαλία και Ισπανία.
Ιδιαίτερα υποστηρικτικός εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ο οποίος επαναλαμβάνει συνεχώς την κρισιμότητα του ζητήματος των τραπεζών.
left.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις