Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Ιουλίου 2015
Αφόρητη πίεση ασκούν,σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί και το ΔΝΤ για σύλληψη (κορυφαίου) υπουργού, ο οποίος εντοπίστηκε με μίζα εκατομμυρίων ευρώ.
Ο υπουργός, το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί "τεχνηέντως" από τα ΜΜΕ αλλά ο κλοιός δείχνει να σφίγγει γύρω του,
καθώς όπου νάναι θα σκάσει και το μεγάλο κανόνι της υπόθεσης.
Οι Αμερικανοί ,σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν διευκρινίσεις από την κυβέρνηση για την αργοπορία των διαδικασιών στην υπόθεση του πρώην κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους και αρμόδιος υπουργός με την σειρά του ζήτησε από τον κο Νικολούδη, να επιταχύνει τις διαδικασίες.
Υπενθυμίζουμε ότι στον κο Νικολούδη υπάγεται το ΣΔΟΕ, το Λιμενικό, η επιτροπή Ελέγχου Προμηθειών κ.ά. Είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.
Ο κος Νικολούδης-όπως αναφέρει η Γιάννα Παπαδάκου στο ΒΗΜΑ- γεννήθηκε το 1949 στη Μάνη και ανέλαβε επικεφαλής της Αρχής κατά του Ξεπλύματος τον Οκτώβριο του 2010 διεδεχόμενος τον άλλον αντεισαγγελέα, τον κ. Στυλιανό Γκρόζο. Ποτέ δε δίστασε να πει την αλήθεια και ενώπιον της Βουλής. Όπως τον Μάρτιο του 2014 όταν στους βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ανέφερε πώς κατάφερε να δεσμεύσει τα 200 εκατ. ευρώ των εξοπλιστικών.
Για τις προμήθειες των εξοπλιστικών που δεν κατάφερναν να εισπράξουν οι εφορίες, ο κ. Νικολούδης τις είχε χαρακτηρίσει «Σόδομα και Γόμορρα». Όταν βγήκε μετά την περίφημη κατάθεση στη Βουλή μιλώντας στους συνεργάτες του είπε: «Έγινε χαμός, αλλά τι χαμός, επανάσταση έπρεπε να έχει γίνει και να κατέβει ο κόσμος στο Σύνταγμα...»
Κάθε φορά που ο κ. Νικολούδης κατέθετε στη Βουλή για να παρουσιάσει τα ετήσια αποτελέσματα των ελέγχων της Αρχής γινόταν πράγματι χαμός. Όπως τότε που μιλώντας για το σκάνδαλο της Proton είπε ότι «τόσα χρόνια εισαγγελέας δεν είχε ξαναδεί τέτοιο σκάνδαλο...» Δεν δίστασε να πει για τους εγκληματίες των τραπεζών ότι «αυτοί δεν χρησιμοποιούν καλάσνικοφ και μάσκες, αλλά ΜΜΕ... Παντού υπάρχει διαφθορά και παντού διαπλοκή.
Όσον αφορά τη διαπλοκή, στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ, πολιτική ελίτ και ΜΜΕ. Εδώ είναι ανάποδα: οικονομική ελίτ, ΜΜΕ και τρίτη η πολιτική ελίτ. Τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής παίζουν μειωμένο ρόλο...»
press-news.gr
- See more at: http://www.redder.gr/redder-web/41228/skaei-vomva-syllipsi-proin-ypourgoy#sthash.42HinzrV.dpuf

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις