Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Ιουλίου 2015
Η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού της εφορίας έφτασε. Περισσότεροι από έξι εκατομμύρια φορολογούμενοι καλούνται από το τέλος του μήνα να πληρώνουν φόρους, κάθε μήνα για τα εισοδήματά τους, την ακίνητη περιουσία τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Η αρχή γίνεται με την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος για τους

φορολογούμενους που υπέβαλαν την φορολογική τους δήλωση μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Για όσους το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης ήταν χρεωστικό, δηλαδή προκύπτει πληρωμή φόρου, θα πρέπει να καταβάλουν την πρώτη διμηνιαία δόση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Όσοι επιλέξουν να εξοφλήσουν το φόρο εφάπαξ θα έχουν έκπτωση 2%. Οι επόμενες δύο διμηνιαίες δόσεις θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και το τέλος Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Οι φορολογούμενοι που θα υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση μέχρι τις 26 Αυγούστου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο φόρος θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις εκ των οποίων η πρώτη μέχρι τις 31 Αυγούστου, η δεύτερη μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και η τρίτη μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Οι φορολογικές υποχρεώσεις δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζονται. Πιο συγκεκριμένα οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης, τον ΕΝΦΙΑ του 2015 και τον συμπληρωματικό φόρο ακινήτων και τα τέλη κυκλοφορίας του 2016.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία

real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις