Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Ιουλίου 2015

- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ

Προσωρινή διακοπή του Eurogroup - Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιουλίου συνεχίζεται η συνεδρίαση με τους δανειστές να εξωθούν στα άκρα την ελληνική κυβέρνηση ζητώντας ψήφιση νομοσχεδίων μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πρωτού κλείσει κάποια συμφωνία - «Βόμβα» από
δημοσίευμα της FAS που υποστηρίζει ότι ο Σόιμπλε προτείνει πενταετή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη-Συνεχής ροή ειδήσεων και πληροφοριών από το Newsbomb.gr και την απεσταλμένη μας στις Βρυξέλλες, Μαρία Γιαχνάκη
Με πρωτόγνωρες και εκβιαστικές μεθόδους οι δανειστές ωθούν τις καταστάσεις στα άκρα. 
Tο Eurogroup διεκόπη λόγω της εμπλοκής που δημιουργήθηκε με το Φινλαδικό πρόβλημα και αποφασίστηκε να συνεχιστεί το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το Eurogroup η συνεδρίαση ως τις 8 ώρα Ελλάδος εξελισσόταν με αργούς ρυθμούς. Οι ουσιαστικές συζητήσεις επί των ειδικών θεμάτων άρχισαν μετά τις 8 ώρα Ελλάδος. 
Δύο τα κείμενα που εστάλησαν από τους Θεσμούς: Η αξιολόγηση που αφορά στη σταθερότητα της ευρωζώνης, στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και στις χρηματοοικονομικές ανάγκες της Ελλάδας, βάσει του Άρθρου 13 της Συνθήκης του EΜΣ και η αξιολόγηση επί των ελληνικών προτάσεων.
Στις 11:00 ώρα Ελλάδας άρχισε η συνεδρίαση του Euro Working Group ώστε να περάσει η πρόταση της ελληνικής πλευράς από το «μικροσκόπιο» των τεχνικών κλιμακίων - Σε θετική κατεύθυνση τα πρώτα σχόλια των Ευρωπαίων ηγετών για τα μέτρα που προτείνει η Αθήνα, προκειμένου να μπει σε νέο πρόγραμμα και να παραμείνει στο ευρώ - Από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου θα εξαρτηθεί να θα συγκληθεί η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής αύριο Κυριακή.
Σκληρή ήταν η στάση που κράτησε  ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Eurogroup. Ήδη από χθες (10/07)το γερμανικό υπουργείο διαμηνύει ότι η έκβαση της συνεδρίασης είναι ακόμη ανοιχτή - Πληροφορίες από το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών κάνουν λόγο για μεγάλη δυσφορία αναφορικά με τις ελληνικές προτάσεις.


/www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις