Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Ιουλίου 2015
Το φως της δημοσιότητας «βλέπει» η εισήγηση του Eurogroup προς τους ηγέτες των 19 κρατών - μελών της Ευρωζώνης.
Πρόκειται για ένα κείμενο 5 σελίδων το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει νομοθετικά προαπαιτούμενα, την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη στην περίπτωση που δεν πετύχουν οι διαπραγματεύσεις και ένα ταμείο
εγγυήσεων του Δημοσίου ύψους 50 δισ. ευρώ.
Μεταξύ 82 και 86 δισ. ευρώ τοποθετούνται οι χρηματοδοτικές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να καλύψει το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας, σύμφωνα με νέο προσχέδιο του Eurogroup που διέρρευσε στον διεθνή Τύπο.
Όπως τονίζεται στο εν λόγω προσχέδιο, το Eurogroup έχει ήδη ενημερωθεί πως οι πιθανές χρηματοδοτικές ανάγκες ενός νέου προγράμματος της Ελλάδας ανέρχονται μεταξύ 82 και 86 δισ. ευρώ, όπως έχει εκτιμηθεί από τους θεσμούς.
Το Eurogroup ζητά από τους θεσμούς να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης των χρηματοδοτικών αναγκών, μέσω ενός εναλλακτικού σχεδίου δημοσιονομικής προσαρμογής, ή μέσω αύξησης των στόχων για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις.
Η ανάκτηση της πρόσβασης των αγορών για την Ελλάδα, κάτι που αποτελεί κυρίαρχο στόχο κάθε προγράμματος χρηματοδότησης, θα περιορίσει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας.

Read more: http://www.newsbomb

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις