Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Ιουλίου 2015
Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

 
Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις χθεσινοβραδινές συνομιλίες του πρωθυπουργού με τους εταίρους, κάνοντας λόγο για απίστευτους εκβιασμούς εκ μέρους της Γερμανίας και των ηγετών της Βαλτικής.
«Η συμφωνία που είχε επιτευχθεί στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ήταν μια συμφωνία που είχαμε διαβεβαιώσεις ότι αποτελούσε μια συμφωνία αποδεκτή από το Eurogroup», τόνισε.

«Οι κόκκινες γραμμές μας ήταν νησιά και αμυντικές δαπάνες. Σε αυτή τη συμφωνία που φέρνει νέαδεδομένα και μιλάει για 50 δις εγγυήσεις της ελληνικής περιουσίας και αλλαγές σε διατάξεις και νόμους. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε», είπε με τους δημοσιογράφους να πιέζουν με βροχή ερωτήσεων.

«Η συμφωνία αυτή είναι πέρα από αυτή που εγκρίθηκε στη Βουλή. Έφτασαν στο σημείο να εκβιάσουν τον πρωθυπουργό με ολικό κούρεμα καταθέσεων. Ο πρωθυπουργός απέναντι σε αυτόν τον εκβιασμό έφτασε στο σημείο να κάνει μια συμφωνία. Χτες ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε πραξικόπημα εκ μέρους της Γερμανίας, της Φινλανδίας και άλλων χωρών», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε: Ήθελαν η κυβέρνηση να σπάσει. Δεν έγινε παρά τους εκβιασμούς. Θα παραμείνουμε μαζί, όμως δεν δεχόμαστε να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με εταίρους που τα δίνουν όλα. Στη δημοκρατία υπάρχουν οι διαδικασίες που οδηγούν σε λύση. Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Θα διεκδικήσουμε το δίκιο των Ελλήνων. Ευχαριστώ τις δυνάμεις της Ευρώπης που συμπαραστάθηκαν στην ελλ. κυβέρνηση και στον λαό. Η προσπάθεια του πρωθυπουργού είχε την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων και η στάση των εταίρων αποτελεί πραξικόπημα.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις