Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Ιουλίου 2015
#ThisIsACoup - Είναι πραξικόπημα!
Αυτό το hashtag στο Τwitter είναι πρώτο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αυτή τη στιγμή, ανεβαίνοντας ραγδαία πανευρωπαϊκά μέσα σε ελάχιστες ώρες. Τυχαίο; Καθόλου! Πυροδοτήθηκε δε από τη διαρροή του εγγράφου του Eurogroup με την αναφορά στο προσωρινό Grexit και την πρόθεση δημιουργίας «ταμείου» με περιουσιακά
στοιχεία της χώρας ύψους 50 δισ.
Το hashtag #ThisIsACoup (είναι πραξικόπημα!) είναι τώρα 1ο στην Ελλάδα, 1ο στην Ολλανδία, 2ο στην Ισπανία και την Ιρλανδία, 3ο στο Βέλγιο, 5ο στη Βρετανία, 6ο στην Πορτογαλία, 9ο στη Γερμανία!
Kαι πλέον ειναι 1ο και στη Γερμανία καθώς και 2ο παγκοσμίως:
Αρχική δημοσίευση (10.52 μ.μ.):
To hashtag #Thisisacoup είναι πρώτο αυτή την ώρα στο ισπανικό twitter (για τους μη γνωρίζοντες: σημαίνει πως χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη-κλειδί στα σύντομα μηνύματά τους στο Twitter) και τα μηνύματα είναι νομίζουμε εξόχως αποκαλυπτικά για το πώς αντιμετωπίζονται από μέγα μέρος της κοινής γνώμης τα εκβιαστικά διλήμματα των δανειστών (ανάμεσά τους το σχέδιο "προσωρινού grexit" της Γερμανίας, η φημολογούμενη αξίωση του ΔΝΤ για ψήφιση των μέτρων και μετά εκλογές κ.λπ., το σχέδιο για ταμείο με τη δημόσια περιουσία της χώρας προς εκποίηση κ.λπ.):
* «Μήπως η Γερμανία επιβάλλει ένα "καθεστώς κυρώσεων" στην Ελλάδα;»
* Η πιο ντροπιαστική συμπεριφορά που έχει υπάρξει στην ευρωπαΪκή ήπειρο»
* «Ενα πολύ ευρωπαϊκό πραξικόπημα»:
#ThisIsACoup and a very European one at that https://t.co/jlkaPZwINo
— manuela zechner (@zanubar) July 12, 2015
left.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις