Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

20 Αυγούστου 2015
Αργότερα μετά την ολοκλήρωσή της, μάλιστα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί και σε δήλωση. Πληροφορίες
αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας θα προβεί σε διάγγελμα ώρα 20:00 απόψε, δηλαδή κατά τη διάρκεια των βραδινών δελτίων ειδήσεων.
Αποχωρώντας από τη Βουλή ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου. Κυβερνητικό στέλεχος έλεγε σε συνομιλητές του ότι η πιθανότερη ημερομηνία για διεξαγωγή εκλογών είναι η 20η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το πρωθυπουργικό επιτελείο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ώστε οι πρόωρες εκλογές να διεξαχθούν στις 13 Σεπτεμβρίου.
«Έτσι πρέπει» ήταν η σιβυλλική απάντηση κορυφαίου υπουργού ο οποίος -κατά την αποχώρησή του από τη Βουλή- ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν οι εκλογές θα ανακοινωθούν σήμερα.
Ο πρωθυπουργός δείχνει πλέον αποφασισμένος να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις εντός της ημέρας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την απόφασή του να επισπεύσει τις εκλογές.
Κυβερνητικές πηγές λένε ότι ο πρωθυπουργός μεταφέρει στους συνομιλητές του την επιθυμία-έκκληση οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν ταχύτατα και τους εξηγεί γιατί επισπεύδει τη διαδικασία.
Στη συνέχεια σήμερα αναμένεται να προβεί σε διάγγελμα και αμέσως μετά, δηλαδή εντός της ημέρας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίο και θα ενημερώσει για την απόφαση παραίτησης της κυβέρνησής του.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις