Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Αυγούστου 2015
Για ενδείξεις που υπάρχουν και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να στηθούν κάλπες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να μπορεί αυτό να λεχθεί με βεβαιότητα, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.
Ο ίδιος, ως μέλος της Αριστερής
πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ότι γίνεται προετοιμασία ώστε να μην ψηφιστεί το μνημόνιο.
«ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι έννοιες ασύμβατες» δήλωσε στο Mega, λέγοντας ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο πολιτικός φορέας εκείνος, ο οποίος μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα ψηφίσουν ένα νέο μνημόνιο, το οποίο όπως είπε θα είναι καταστροφικό για το λαό και για τη χώρα.
Ερωτηθείς αν υπαρχει το ενδεχόμενο παραιτήσεων μελών της Αριστερής πλατφόρμας μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας, ο κ. Λεουτσάκος επισήμανε ότι η κυβέρνηση πρέπει έστω και τώρα να διακόψει τις διαπραγματεύσεις που οδηγούν στο μνημόνιο και να προχωρήσει με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και με βάση τη λαϊκή στήριξη που έχει εκφραστεί τον Ιούλιο.
Αναφορικά με αυτόνομη κάθοδο στελεχών της Αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι πρόκειται για πρωθύστερα σενάρια, προτάσσοντας ότι το κύριο τώρα είναι να επαναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση στην πραγματική της κοίτη.
aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις