Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

18 Αυγούστου 2015
ΔΥΣΤΥΧΏΣ για την ΔΕΥΑΚ (δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Καστοριάς) αυτά δεν ισχύουν. 

Αφού παρέλαβε το έργο της αποχέτευσης Αποσκέπου με προφανή κακοτεχνία (χωρίς να υποχρεώσει τον εργολάβο να το διορθώσει), δημιούργησε μια ανοιχτή πληγή για την δημόσια υγεία και τους γενικά αποδεκτούς κανόνες υγιεινής, ΑΦΟΥ τα λύματα του χωριού
συγκεντρώνονται σε κεντρικό φρεάτιο (δυστυχώς μπροστά από την τουριστική μονάδα "Απόσκεπος") και στην συνέχεια επιστρέφουν ΥΠΟ ΟΞΕΙΑ ΓΩΝΙΑ (εδώ είναι η κακοτεχνία) σε άλλο φρεάτιο για να οδηγηθούν τελικά στον αποχετευτικό αγωγό της Καστοριάς.
 

ΑΠΟΣΤΕΛΕΣΜΑ; κάθε λίγο φράζει το φρεάτιο μπροστά από την τουριστική μονάδα και διαμορφώνει την "υπέροχη" για τον τουρίστα εικόνα μιας χώρας όπου οι αποχετευτικοί αγωγοί ρέουν στην επιφάνεια των δρόμων. ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ. ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

Τι είναι το τουριστικό κατάλυμα για τον ξένο επισκέπτη της χώρας μας; προφανώς και είναι ένα κομβικό σημείο προβολής της εικόνας της χώρας μας όπου και διαμορφώνεται κατά κύριο λόγο η τελική εντύπωση που θα σχηματίσει για την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις