Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

3 Αυγούστου 2015

Guardian: Βαριές απώλειες στην Αθήνα - Telegraph: Σε χαμηλό τριών ετών d- «Λουτρό αίματος» για τις τράπεζες - Με έκτακτη είδηση μεταδίδει η Wall Street Journal τις εξελίξεις

Θέμα σε όλα τα μεγάλα

ειδησεογραφικά δίκτυα παγκοσμίως είναι το πρωί της Δευτέρας η επανέναρξη των εργασιών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Όλοι εστιάζουν βέβαια στην βαριά πτώση στο άνοιγμα της συνεδρίασης, στο πόσο «άσχημα» δείχνει η κατάσταση, αλλά επισημαίνουν πως η «καθαρή» εικόνα θα είναι σαφής μετά από λίγες ώρες.
Guardian: Βαριές απώλειες στην Αθήνα

Για «βαριές απώλειες» κάνει λόγο ο βρετανικός Guardian που επισημαίνει και την κατάσταση στις τραπεζικές μετοχές, που παρουσιάζουν πτώση 30%. «Οι παρατηρητές πάντως επισημαίνουν, ότι χρειάζεται να περάσουν κάποιες ώρες ώστε να ξεκαθαρίσει η εικόνα», σημειώνει η εφημερίδα.
CNBC: Απώλειες και αστάθεια στο ελληνικό χρηματιστήριο

Το Χρηματιστήριο της Αθήνας άνοιξε με σχεδόν 23 μονάδες πτώση, επισημαίνει το οικονομικό δίκτυο CNBC στο ρεπορτάζ του από την Αθήνα. Οι επενδυτές αναμένουν μια συνεδρίαση γεμάτη απώλειες και αστάθεια, παρατηρεί.
protothema.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις