Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

18 Αυγούστου 2015
Νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό φέρνει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης να κλείσει την Ολομέλεια της Βουλής και να προχωρήσει στη συγκρότηση θερινών τμημάτων.

Σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ωρών ο σχεδιασμός αυτός του Μαξίμου δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να

περάσει τα κρίσιμα προαπαιτούμενα για την πρώτη αξιολόγηση, χωρίς τον κίνδυνο νέων απωλειών.

Επιπλέον, με τη λειτουργία των θερινών τμημάτων η κυβέρνηση μπορεί να περάσει τα κρίσιμα νομοσχέδια στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως αυτό της φορολόγησης των αγροτών. 

Επίσης, αποδυναμώνεται η δυνατότητα της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να μπλοκάρει τις διαδικασίες, καθιστώντας προβληματική την ψήφιση νομοσχεδίων. 

Σε κάθε περίπτωση παραμένει στην ευχέρεια της κυβέρνησης η διενέργεια εκλογών εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ εφόσον κλείσει η Ολομέλεια της Βουλής η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταθέσει πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης μετά τις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει ήδη συντάξει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο φέρεται να έχει ήδη υπογράψει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα θερινά τμήματα θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη και θα έχουν διάρκεια 15 ημέρες το καθένα.

tanea.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις