Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Αυγούστου 2015
Άρθρο του Δημήτρη Ιατριδη

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο φέρελπις υποψήφιος περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης σαγήνευε   τα πλήθη με τον ανατρεπτικό του λόγο και απειλούσε να "τα αλλάξει όλα", δαιμονοποιώντας το μοντέλο διοίκησης του προκατόχου του Γεωργίου Δακή.!


Ιδιαίτερη έμφαση έδινε τότε στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων προς τους αντιπεριφερειάρχες. Και ειδικά στο δικαίωμα της υπογραφής σε δημόσια έγγραφα, που αφορούν τις περιφερειακές ενότητες, για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αέναο πήγαινε - έλα, στην Κοζάνη, των φακέλων με τα εντάλματα και τις επιταγές των 150 ευρώ!


Ένα χρόνο μετά ο κ. Καρυπίδης, εξακολουθεί να εφαρμόζει, με νομοτελειακή ακρίβεια, το μοντέλο του προκατόχου του, ενισχύοντας την γραφειοκρατία, η οποία με την σειρά της στραγγαλίζει και την τελευταία ικμάδα μιας παραπαίουσας οικονομικής διαχείρισης!

Αυτή την περίοδο έχουν νεκρώσει τα πάντα, όχι μόνο γιατί έχουν καθηλωθεί τα διάφορα ΕΣΠΑ, αλλά γιατί συνέπεσε ή αφαίμαξη πόρων από την τοπική αυτοδιοίκηση με τα.,. μπάνια των αυτοδιοικητικών, τους οποίους περιμένουν εναγωνίως να επιστρέψουν οι συναλλασσόμενοι, για να υπογράψουν το " μαγικό χαρτάκι" της επιταγής!

Αλλά και τα δημόσια έργα της περιφέρειας βρίσκονται σε... λήθαργο, όπως ο οδικός άξονας Καστοριάς - Φλώρινας, στη θέση Χάνι Μπιρίκι, που παραμένει έτσι, όπως τον άφησαν οι πλημμύρες με τις καθιζήσεις του χειμώνα και η κυκλοφορία γίνεται με φωτεινό σηματοδότη μόνο από το ένα ρεύμα!

Τότε ο Περιφερειάρχης έξαλλος απειλούσε με διοικητικές κυρώσεις τους εργολάβους για τις κακοτεχνίες του δρόμου και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας που τον παρέλαβαν. Δυστυχώς όμως δεν έγινε τίποτα.

Ουσιαστικά δηλ. εκτός από τα πρόσωπα, τίποτα δεν άλλαξε στην περιφερειακή διοίκηση στον ένα αυτό χρόνο!
Και μόνο κάποιες ηχογραφημένες δηλώσεις του νυν περιφερειάρχη από την προεκλογική περίοδο θα υπάρχουν για να θυμίζουν στον κόσμο ότι η ανακολουθία έργων και λόγων, δεν ήταν μόνο προνομοιο των προηγούμενων....

Πάντα θα υπάρχουν Μαυρογιαλούροι για να παραπλανούν τον ψηφοφόρο με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα....


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις