Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

2 Αυγούστου 2015
 
Το ιστορικό των διαδρομών που διανύουν οι χρήστες των υπηρεσιών της Google, τις τοποθεσίες που επισκέπτονται αλλά και τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει στην πορεία του χρόνου εμφανίζεται στο νεότευκτο Timeline των Google Maps, ή αλλιώς, Ιστορικό Τοποθεσίας. 


Ίσως εκπλαγείτε με το πλήθος της πληροφορίας που εμπεριέχεται στο Ιστορικό της τοποθεσίας σας. Εσείς, και όποιος έχει πρόσβαση στον Λογαριασμό Google που διατηρείτε, μπορείτε να δείτε σε ποιες τοποθεσίες έχετε πάει τις περισσότερες φορές και για πόσο. Εμφανίζονται μάλιστα και οι διαδρομές. Ίσως, προτιμήσετε να απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Τοποθεσίας. 

Μπείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε τι υπάρχει εκεί για το που πηγαίνατε κάθε μέρα: https://www.google.com/maps/timeline
Στο επίσημο μπλογκ της υπηρεσίας, το Ιστορικό Τοποθεσιών περιγράφεται ως μια υπηρεσία που διευκολύνει τον χρήστη να ανακαλέσει από την μνήμη του τα μέρη που έχει επισκεφτεί -ένα μουσείο ή ένα μπαρ πριν από μήνες. 

Το Your Timeline επιτρέπει την αναζήτηση τοποθεσιών ανάλογα με την ημέρα, τον μήνα ή τον χρόνο, καθώς μεταφέρει στον χάρτη την καθημερινή ρουτίνα διαδρομών. Επιπλέον, οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Google Photos app θα βλέπουν και τις φωτογραφίες που τράβηξαν ανά ημέρα για να βοηθήσουν την μνήμη τους.

Το Ιστορικό Τοποθεσίας παραμένει προστατευμένο πίσω από τα στοιχεία εισόδου στον Λογαριασμό Google του υποκειμένου. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να διαγράψει επιλεκτικά εγγραφές από το ιστορικό του -μπορείτε εύκολα να διαγράψετε που πήγατε μια ολόκληρη ημέρα ή και όλο το ιστορικό σας. 

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε μια τοποθεσία που επισκεφτήκατε ή να αποδώσετε ένα διαφορετικό όνομα σε ένα μέρος που βρίσκεστε συχνά. Αυτό το σημείο θα εμφανιστεί στους Χάρτες της Google όταν είστε συνδεδεμένοι στον Λογαριασμό σας. 

Το Ιστορικό Τοποθεσίας είναι προσβάσιμο είτε από τον υπολογιστή desktop είτε από tablet και smartphone με Android. Εάν διατηρείτε ενεργοποιημένο το Ιστορικό Τοποθεσίας, η υπηρεσία Google Now μπορεί να σας στείλει σχετικές ειδοποιήσεις -όπως αυτές που αφορούν στην κίνηση στους δρόμους που διανύετε συχνά ή, για να σας υπενθυμίσει που είχατε παρκάρει την τελευταία φορά που βρεθήκατε στο ίδιο μέρος. 

Πηγή: in.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις