Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

27 Σεπτεμβρίου 2015


Αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, εξακολουθεί να είναι, ανάμεσα στους βουλευτές της Καστοριάς και της Κοζάνης, το περίπλοκο ζήτημα της Αρχιτεκτονικής Σχολής, που ταλανίζει τον τόπο για πάνω από μια δεκαετία και έχει απορροφήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ, για τη μετασκευή των σχολικών υποδομών σε πανεπιστημιακά κτήρια τα οποία όμως παραμένουν κενά!
Το θέμα επανέφερε για δεύτερη φορά τον
ίδιο μήνα στο προσκήνιο ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης ο οποίος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα επί καστοριανού εδάφους, με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απέδωσε στο Κοζανιτικο κράτος την εξέλιξη αυτή για την αρχιτεκτονική σχολή της Καστοριάς!
Για να εισπράξει την άμεση αποδοκιμασία του βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος μέσω του facebook του διεμήνυσε ότι:
"Αυτές δεν είναι σοβαρές προσεγγίσεις"!
Λίγο αργότερα ή νεοεκλεγείσα βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιοριδου με παρέμβασή της σε τηλεοπτικό σταθμό κατηγόρησε επίσης τον Πάρη Κουκουλόπουλο για το ίδιο θέμα, για να εισπράξει την σιβυλλική δήλωση του πρώην
"κοζανιτάρχη" : "Όταν ή Δυτική Μακεδονία κλείσει τον κύκλο των ψευδαισθήσεών της, ελπίζω να μην είναι πολύ αργά..."!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις