Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Οκτωβρίου 2015
«Ανθρωποκτονία» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου, το οποίο δόθηκε αιφνιδιαστικά χθες το
βράδυ από το υπουργείο Οικονομικών προς δημόσια διαβούλευση.Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στα νέα μέτρα που φέρνει το τρίτο μνημόνιο είπε πως πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν αν θα ψηφίσουν, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως «αυτή η κυβέρνηση δε θα βγάλει το χρόνο», αλλά «θα καταρρεύσει και θα πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση».

Ποιο γραφείο θέλει και γιατί

Και μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να μην θέλει να εγκατασταθεί στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή, αλλά γι' αυτό δεν ευθύνονται μόνο τα περί «γκαντεμιάς» του πρώην πρωθυπουργού.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε συνέχεια στο ζήτημα του γραφείου αφού ακόμη και αγιασμό να κάνει,ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να εγκατασταθεί εκεί για για λόγους ιστορικότητας και μάλιστα, αποκάλυψε ότι προτιμάει να πάρει το γραφείο του  Γεωργίου Παπανδρέου.

«Δεν έχει έρθει κανένας να μου πει δικαιούσαι αυτοκίνητο. Εδώ μας έχουν χωρίς γραφεία. Μας έδωσαν του Μητσοτάκη ένα γραφείο, το οποίο για λόγους ιστορικότητας δεν το θέλω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το γιατί δε θέλει το γραφείο απάντησε: «Γιατί υπάρχει γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου άδειο. Του Γεωργίου Παπανδρέου του γέρου. Εκείνο θέλω, λόγω ιστορικότητας».

Πάντως, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε περί «γκαντεμιάς» του κ. Μητσοτάκη είπε ότι απλά χαριτολογούσε.

«Δεν το χόντρυνα αλλά ο Βούτσης γιατί μου το έδωσε αυτό ενώ υπάρχει το άλλο άδειο; Όταν είπα ότι δεν θέλω του Μητσοτάκη το γραφείο, χαριτολογώντας το είπα. Κακώς θύμωσε η κ. Μπακογιάννη, ξέρει ότι εγώ χαριτολογώ», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 

protothema. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις