Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Οκτωβρίου 2015
Ως προοίμιο ανεξαρτητοποίησης ερμηνεύθηκε από ορισμένους κύκλους η τοποθέτηση του περιφερειακού συμβούλου της πλειοψηφίας Ρούση Αλεξανδρή, στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο, απέναντι στη θεαματική "κωλοτούμπα" του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, στο θέμα της αδειοδότησης για την εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού και υποδομών  του ΣΔΙΤ της ΔΙΑΔΥΜΑ.

  Ο κ. Αλεξανδρής, με ανάρτησή του στο facebook, καταθέτει την διαφωνία του στην πρόταση του περιφερειάρχη για το ΣΔΙΤ της ΔΙΑΔΥΜΑ, διότι όπως υποστηρίζει "αυτήμεταφέρθηκε και “φορτώθηκε” έξυπνα, από τους έχοντες την πραγματική ευθύνη της Απόφασης και της Υπογραφής, και είναι προφανώς η Κυβέρνηση και η ΔΙΑΔΥΜΑ, στους έχοντες τελείως “τυπικό ρόλο”, που καθορίζεται σαφώς από τη νομοθεσία στην περαιτέρω διοικητική διεκπεραίωση ".

Αναφερόμενος στην αλλαγή στάσης του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη δηλώνει:
"Όσοι οδήγησαν τον Θόδωρο Καρυπίδη στην χθεσινή πρόταση της πλειοψηφίας προφανώς ασχολούνται με άλλα “αθλήματα” και όχι με την Πολιτική. Προτάσσουν την τακτική έναντι της Πολιτικής. Και το αποτέλεσμα μίας τέτοιας στρέβλωσης είναι συνήθως αποκαρδιωτικό. Δεν αρμόζει μία τέτοια λειτουργία σε έναν Συνδυασμό με αντισυστημικό Λόγο και Πολιτική Άποψη. "

Για τη δική του στάση από δω και πέρα αναφέρει ότι: "Αν ο Συνδυασμός θέλει ν’ αλλάξει το πλαίσιο κανόνων και αρχών, είναι δικαίωμα των συναδέλφων να το προτείνουν και να το αποφασίσουν. Εγώ, ευχαριστώ, δεν θα πάρω".

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις