Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

19 Οκτωβρίου 2015
Θα περίμενε κανείς περισσότερη ευθυκρισία και αντικειμενικότητα, από μια εκπρόσωπο της μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου, που επαίρεται να δηλώνει ότι: "Οι μεγάλες επιλογές πρέπει να ονοματίζονται γιατί μόνο έτσι μπορούν να υλοποιηθούν"!

Εννοώντας προφανώς τις δικές της "επιλογές", γιατί, για τις επιλογές των άλλων ούτε κουβέντα. Αυτές πιθανόν να μην υπάρχουν στον αξιακό κώδικα της κ. Ζεμπιλιάδου!

Όπως χαρακτηριστικά το μείζον θέμα της περιφερειακής αποκέντρωσης και της περιφερειακής συνείδησης, που καταθέτει για πρώτη φορά στον δημόσιο διάλογο η "Καστοριανή Εστία" με συνεχή δημοσιεύματα προς τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου. Αλλά δυστυχώς από τους "εντός των τειχών" εκλαμβάνονται ως "διχαστικά μηνύματα", που συμπορεύονται με την "γραμμή Καρυπίδη" (sic)

Ξεχνάει φαίνεται η κ. Ζεμπιλιάδου ότι ο διχασμός είναι "προνόμιο" της εξουσίας (πλειοψηφίας και μειοψηφίας) και διαχέεται από πάνω προς τα κάτω, με σκοπό την διαιώνιση του περιφερειακού κατεστημένου, το οποίο η ίδια υπηρέτησε με συνέπεια από θέσεις ευθύνης, την εποχή των κομματικών περιφερειαρχών και φιλοδοξεί τώρα να το ποδηγετήσει από την θέση του αιρετού περιφερειάρχη!
Όπως δηλ. θα έκανε κάθε συνεπής Ισνογκούτ που φιλοδοξεί να γίνει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" αλλά για το συγκεκριμένο "χαλιφάτο" που γνωρίζει απ΄ έξω κι ανακατωτά!

Σ΄ αυτή την λαίλαπα του σκοταδισμού, που προκαλούν οι ανισοβαρείς επιλογές της περιφερειακής διοίκησης, η μόνη εστία αντίστασης είναι ορισμένα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, που σέβονται την δεοντολογία τους και δεν υποκύπτουν στις "σειρήνες" της εξουσίας. Οι οποίες έχουν σαν στόχο είτε να τα εξαγοράσουν είτε να τα ευνουχίσουν τελείως, με αφορισμούς του τύπου: υπηρετείτε τον διχασμό της περιφερειακής αρχής!
 
Σ΄ αυτή την λογική δεν πρόκειται να υποκύψει η "Καστοριανή Εστία" όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι εξουσιολάγνοι. 
Κι αν η κ. Ζεμπιλιάδου, είχε μια πιο σφαιρική άποψη για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και δεν περιορίζονταν μόνο στην "ενημέρωση" του διαδικτύου,  θα γνώριζε ότι η κριτική μας προς την περιφερειακή διοίκηση, των πρώην και νυν, αν έπρεπε να αποτυπωθεί  στο χαρτί, θα απαιτούσε μερικές εκατοντάδες σελίδων...
Αυτό για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Δημήτρης Ιατρίδης 
Εκδότης - Διευθυντής
Εφημερίδας "Καστοριανή Εστία"

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις