Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

18 Οκτωβρίου 2015
Σχεδόν ένας  χρόνος έχει περάσει από τότε που υπέστη καθίζηση ένα τμήμα του δρόμου Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής, στην θέση "Χάνι - Μπιρίκι", από τις πλημμύρες του ποταμού και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική παρέμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για να αποκατασταθεί το πρόβλημα!
Η κυκλοφορία των οχημάτων εξακολουθεί να γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα του δρόμου και ρυθμίζεται με φωτεινό σηματοδότη που
λειτουργεί με... φωτοβολταϊκα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος οδικός άξονας που εφάπτεται σε πολλά σημεία με την κοίτη του ποταμού, παρουσίασε πολλά προβλήματα από την πρώτη στιμγή που δόθηκε στην κυκλοφορία και ο σημερινός περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης είχε δεσμευθεί να διατάξει διοικητική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση και να αποδοθούν ευθύνες!
Μέχρι στιγμής πάντως επικρατεί "σιγή ασυρμάτου"  από την πλευρά της Περιφέρειας και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αποκτασταθεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμενο σημείο του δρόμου προς την Αλβανία.

1 σχόλιο:

  1. Όλα με ταχύτητα γίνονται στην Περιφέρεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις