Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

29 Οκτωβρίου 2015
"Γκαραζιέρηδες" και "λαμαριναδες" συντηρούσαν με αμοιβή το καράβι Ορέστειας του Δήμου Καστοριάς, την περίοδο που ήταν δήμαρχος ο Μανώλης Χατζησυμεωνιδης και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ή Ειρήνη Μισκία.
Αυτό αποκάλυψε ο σημερινός πρόεδρος της  Επιχείρησης Διονύσης Λίτσκας κατά τη σημερινή ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έκθεση των εμπειρογνωμόνων ύστερα από την  αυτοψια που έκαναν, στο συγκεκριμένο καράβι.
Ο Δ. Λίτσκας αποκάλυψε επίσης ότι " το σκάφος Ορέστειας αυτή τη στιγμή δεν είναι αξιοπλοο γιατί έχει να συντηρηθεί πάνω από δέκα χρόνια. Το κάτω μέρος του σκάφους είναι κατεστραμμένο, ο σκελετός του σκάφους είναι σάπιος. Το πηδάλιο και τα αξονικά είναι εκτός λειτουργίας και το μηχανοστάσιο είναι σε άθλια κατάσταση".
Για να γίνει το σκάφος αξιόπλοο απαιτούνται πάνω από 60.000 € ενώ η εμπορική του αξία αυτή τη στιγμή είναι γύρω στις 30.000 €. 
Απαντώντας ο πρώην δήμαρχος Μ. Χατζησυμεωνιδης είπε ότι: "Το σκάφος ήταν επιθεωρημένο μέχρι που παραδώθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και είχε άδεια πλοήγησης" προκαλώντας την γενική θυμηδία στο σώμα αφού όπως  είναι σε όλους γνωστό το καράβι ήταν παροπλισμένο τα τρία τελευταία χρόνια στην παραλία της Μαυριώτισσας.

2 σχόλια:

  1. Χαμός. Ευτυχώς που βγήκε κάτι στον αέρα. Ελπίζω να υπάρχει συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τι έχουν οι λαμαρινάδες? Μια χαρά είναι....όλα τα σφάζουν - όλα τα μαχαιρώνουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις