Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Νοεμβρίου 2015
  Στο χώρο του Ενυδρείου θα μεταφερθεί φέτος το θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων που θα κατασκευάσει ο Δήμος Καστοριάς και θα ονομάζεται στο εξής “Λίμνη των Ευχών”.

  Τη διαχείριση του πάρκου θα έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο Δήμος αλλά θα συμμετάσχουν και ιδιώτες οι οποίοι θα

υπογράψουν συμβάσεις όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

  Για το πάρκο ο δήμαρχος Ανέστης Αγγελής δήλωσε ότι “Οι διαδικασίες κατασκευής του έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και αναμένεται να λειτουργήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου”.

  Με την ευκαιρία της δημιουργίας του πάρκου θα αξιοποιηθεί ο αύλειος χώρος του Ενυδρείου που μέχρι τώρα ήταν εγκατελειμμένος γιατί δεν υπήρχε η λίμνη ενώ οι διάφορες κατασκευές που υπήρχαν εκεί είχαν υποστεί μεγάλες φθορές.

  Τα περισσότερα από τα ξύλινα σπίτια που θα στηθούν εκεί θα παραχωρηθούν σε συλλόγους του Δήμου και τα υπόλοιπα σε ιδιώτες προκειμένου “Να ασκήσουν τις δράσεις τους οι οποίες όμως πρέπει να είναι συμβατές με το συγκεκριμένο αντικείμενο”.

  Στο χώρο του πάρκου θα γίνουν επίσης Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες γιορτές οι οποίες εντάσσονται στις δράσεις του Ενυδρείου.

  Η λειτουργία του παρκου θα διαρκέσει μέχρι το τέλος των Ραγκουτσαρίων.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις