Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

19 Νοεμβρίου 2015
Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (19/11) ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Η επιστολή του κ. Σακελλαρίδη αναφέρει: «Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού
προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.

Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία».

Την έδρα του Γ. Σακελλαρίδη θα πάρει ο πρώτος επιλαχών, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Σακελλαρίδη
Την παραίτηση είχε ζητήσει λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην υπουργό.

Αυτό είχε γίνει γνωστό από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, όπου αναφέρονταν ότι τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύπο πως ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα.

Πηγές της κυβέρνησης ανέφεραν για τη στάση του κ. Σακελλαρίδη και την απόφαση του πρωθυπουργού να ζητήσει την παραίτησή του πρώην υπουργού από το βουλευτικό αξίωμα, ότι «το περιεχόμενο της συμφωνίας ήταν γνωστό σε όσους κατήλθαν υποψήφιοι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και άρα η στάση αυτή δεν δικαιολογείται».


Real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις