Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Νοεμβρίου 2015
Με ένα άτομο επιπλέον επέστρεψε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τη Μυτιλήνη. Ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ήταν και ένας πρόσφυγας. Μια φιγούρα τραγική...  

Ενας πατέρας, του οποίου το παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ταξίδι από την Τουρκία στη Μυτιλήνη και λόγω της κατάστασής του είχε μεταφερθεί στην Αθήνα για νοσηλεία στο Παίδων. Το άτυχο παιδάκι δεν τα κατάφερε, όμως, και κατέληξε πριν από λίγες ώρες. 
Λόγω και της απεργίας της ΠΝΟ, ο τραγικός πατέρας παρέμενε στη Μυτιλήνη και δεν μπορούσε να μεταβεί στην Αθήνα για να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του που θα γίνει σήμερα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας (πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, οποίος δεν μιλάει καθόλου ελληνικά) δεν μπορούσε να βρει ούτε αεροπορικό εισιτήριο. Η ιστορία του έγινε γνωστή στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οι οποίοι και πήραν την πρωτοβουλία να τον πάρουν μαζί τους στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, στο ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα. 

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις