Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

29 Δεκεμβρίου 2015
Επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που είχαν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και την έχασαν επειδή δεν πλήρωσαν κάποιο μήνα τις τρέχουσες ή τις ρυθμισμένες οφειλές τους , θα μπορούν να επανενταχθούν σ’ αυτό το ευνοϊκό καθεστώς αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Το υπουργείο Εργασίας ετοιμάζει ειδική διάταξη για να
διευκολύνει τους υπερήμερους οφειλέτες, οι οποίοι βρέθηκαν συγκυριακά σε αδυναμία πληρωμής.
Η πληροφορία δόθηκε από τον Διοικητή του ΙΚΑ Διονύση Καλαματιανό, ο οποίος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ είπε ότι η νέα ρύθμιση θα βοηθήσει χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες να  διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους και να εξασφαλίσουν ασφαλιστική ενημερότητα. Επισήμανε ότι αυτό θα είναι επωφελές και για τα Ταμεία, που θα εξασφαλίσουν πρόσθετη ροή μηνιαίων εσόδων.
Όπως είπε ο επικεφαλής του ΙΚΑ, χιλιάδες οφειλέτες των Ταμείων που είχαν ενταχθεί στο σύστημα των 100 δόσεων, βρέθηκαν εκτός ρύθμισης τον Νοέμβριο  ακόμη και για τεχνικούς λόγους ή για πολύ μικρά ποσά, επειδή αυξήθηκε το επιτόκιο επί των ρυθμισμένων οφειλών.
sofokleousin

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις