Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

1 Δεκεμβρίου 2015
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος αφού κατέθεσε τροπολογία για την επιστροφή επιδοτήσεων που είχαν λάβει πολλοί αγρότες την περίοδο 2008-2009 και κρίθηκαν παράνομες από την ΕΕ, είπε στη
Βουλή ότι η τροπολογία δεν θα εφαρμοστεί όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός!

Απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, ο κ. Αποστόλου άφησε εμβρόντητους όσους τον άκουσαν, καθώς τόνισε: «Εάν δεν κάνουμε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα θα έχουμε ημερήσιο πρόστιμο και η ΕΕ θα μας πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο… αλλά όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ ο υπουργός δεν θα εισπραχθούν αυτές οι ανακτήσεις».

Και πρόσθεσε « Καταλαβαίνετε τι σας λέω»!

Πάντως η δήλωση προκάλεσε αναταραχή στους παρόντες βουλευτές που αναρωτιούνταν για τη δήλωση που είχαν ακούσει!

Αργότερα σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι για γίνουν οι ανακτήσεις των επιδοτήσεων (ύψους 320 εκατομμυρίων ευρώ από 725.000 αγρότες για τις ενισχύσεις που είχαν λάβει από τον ΕΛΓΑ τα έτη 2008 και 2009 από το περίφημο πακέτο Χατζηγάκη) θα πρέπει να εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση με το υπουργείο Οικονομικών.
madata. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις