Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Δεκεμβρίου 2015
Μόνο για την αντιμετώπιση εποχικών, εκτάκτων ή επειγουσών υπηρεσιακών αλλαγών, επιτρέπεται η καθιέρωση αποζημιώσεων εργασίας καθ’ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου των
υπαλλήλων, σύμφωνα με το άρθρο 20 του νομοσχεδίου «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων» που περιλαμβάνει το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο. Η συζήτηση του ν/σ ξεκινάει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφισή του από την Ολομέλεια.
Η υπερωριακή απασχόληση θα εγκρίνεται με απόφαση του αρμόδιου υπουργού και δεν θα απαιτείται σύμπραξη του υπουργού Οικονομικών, όπως προβλεπόταν έως σήμερα. Για τους ΟΤΑ, οι απόφαση για τις υπερωρίες θα εκδίδεται από τον δήμαρχο ή τον περιφερειάρχη ή το εξουσιοδοτημένο από αυτούς όργανο.
Αύξηση των συνολικών αρχικών πιστώσεων του προυπολογισμού για υπερωριακή εργασία κατά τις νυχτερινές ώρες ή κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, είναι δυνατή μόνο με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, μετά από αιτιολογημένη πρόταση διατάκτη, με εξαίρεση τους ΟΤΑ.
Παρακάτω, παρατίθενται οι προβλέψεις του νομοσχεδίου για τις υπερωρίες:
yperwries ayperwries b yperwries c yperwries d yperwries e yperwries f yperwries g

Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο ΕΔΩ
τις καταργούμενες / τροποιούμενες διατάξεις ΕΔΩ
την αιτιολογική έκθεση ΕΔΩ
και την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του ΚρΕΔΩυς ΕΔΩ

Aftodioikisi. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις