Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

2 Δεκεμβρίου 2015
Στις 14 Ιανουαρίου 2014 δημοπρατήθηκε, από τις υπηρεσίες του Υπουργείου σας,  η «Μελέτη αρδευτικού του φράγματος Νεστορίου Καστοριάς», προϋπολογισμού 4.430.000 ευρώ, ενταγμένη στο Πρόγραμμα "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ".

Έχουν περάσει 23 μήνες και δυστυχώς δεν υπάρχει έως και σήμερα, καμία επίσημη ενημέρωση για την ανάδειξη αναδόχου ή έστω για την πορεία εξέλιξης του διαγωνισμού, τόσο από το Υπουργείο σας, όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την οποία και άμεσα αφορά το έργο.


Το φράγμα του Νεστορίου, οι εργασίες κατασκευής του οποίου συνεχίζονται,  μαζί με το αρδευτικό δίκτυο που πρόκειται να κατασκευαστεί, μετά την εκπόνηση της εν λόγω μελέτης, αποτελούν τα πλέον αναπτυξιακά έργα για την περιοχή μας.

Έτσι είναι έντονος ο προβληματισμός μας και υπάρχει μεγάλη ανησυχία και φόβος για την μη επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, έως το τέλος του 2015.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία ανάδειξης αναδόχου της «Μελέτης αρδευτικού του φράγματος Νεστορίου Καστοριάς» καθώς και για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ή προτίθεται να προβεί το Υπουργείο σας, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της μελέτης και στο επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.
                        
               Με εκτίμηση         
       Σαββόπουλος Δημήτριος                
Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς


 Κοιν:1) κ. Τελιγιωρίδου Ολυμπία, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Καστοριάς
          2) κ. Αντωνίου Μαρία, βουλευτή ΝΔ ΠΕ Καστοριάς
          3) κ. Καρυπίδη Θεόδωρο, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  
          4) κ. Αδαμόπουλο Σωτήριο, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καστοριάς

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις