Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Δεκεμβρίου 2015


Με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις περί διαγωνισμού λογότυπου των “Καστοριανών Ραγκουτσαριών”, η Αντιδημαρχία “Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” διευκρινίζει προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι, οποιαδήποτε έντυπη, ηλεκτρονική, ραδιοφωνική και τηλεοπτική δημοσίευση  προέκυψε σχετικά με διαγωνισμό για τη δημιουργία λογοτύπου των “Ραγκουτσαριών” ΔΕΝ εκπροσωπεί ΟΥΤΕ εκφράζει τον Δήμο Καστοριάς και δη την Αντιδημαρχία “Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων”.

ΔΕΝ προέκυψε ΟΥΤΕ προκύπτει επανασχεδιασμός του λογότυπου του εθίμου των “Ραγκουτσαριών” καθώς και της επωνυμίας του εθίμου “Καστοριανά Ραγκουτσάρια”.
Το έθιμο κατέχει από το 1987 τη δική του επωνυμία και το δικό του λογότυπο, το οποίο αποτελεί την επικοινωνιακή του “σφραγίδα”. Είναι συνυφασμένο με την ταυτότητα της πόλης και του εθίμου που εκπροσωπεί και το κάνει αναγνωρίσιμο. Εκφράζει απόλυτα τις αξίες, τη φιλοσοφία, το ύφος και το όραμα της Αντιδημαρχίας “Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων”.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις