Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Δεκεμβρίου 2015
Έχουν ενοχληθεί φαίνεται σφόδρα τα μέλη της διοίκησης του ΣΧΟΚ, επειδή βρέθηκε μια έγκριτη Εφημερίδα με άποψη (και όχι ένα μη αναγνωρισμένο blog, όπως πιστεύουν οι ίδιοι)
που είπε τα πράγματα με τ΄όνομά τους για το χιονοδρομικό, χωρίς να "μηρυκάζει" τις απόψεις του ΣΧΟΚ όπως έκαναν κάποιοι άλλοι....

  Δεν έχουν συνηθίσει φαίνεται στην κριτική και προτιμούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους "κροταλίζοντας" την επικαιρότητα με ένα θέμα που ελάχιστα ή και καθόλου απασχολεί τον πένητα καστοριανό πολίτη, ενώ εκείνοι κάνουν το (ακριβό) χόμπυ τους, με λεφτά που θέλουν να πάρουν από τον Δήμο!

Φάσκουν και αντιφάσκουν οι κύριοι του ΣΧΟΚ όταν από την μια υποστηρίζουν ότι "ο σύλλογος με δικές του δαπάνες κατασκεύασε το χιονοδρομικό του Βιτσίου" και από την άλλη προσέρχονται με εκβιαστικά διλήμματα προς τον Δήμο, να διακόψουν την λειτουργία του χιονοδρομικού παραμονές της σαιζόν, αν δεν καταβάλλει τα λεφτά της πιστοποίησης και του ηλεκτρικού ρεύματος στην ΔΕΗ για λογαριασμό τους!

Αντίθετα επικαλούνται αόριστα "δεσμεύσεις" του Δήμου, τις οποίες επιχειρούν να μετατρέψουν σε... υποχρεώσεις, προκειμένου να αποκτήσει νόμιμη αδειοδότηση το χιονοδρομικό, ενώ γνωρίζουν ότι μεταξύ τους δεν υφίσταται "προγραμματική σύμβαση" που να ελέγχει και τις σχετικές  δαπάνες από την πλευρά τους Δήμου!

Όσο για τους ισχυρισμούς τους ότι "ο Δήμος Καστοριάς δεν επένδυσε ποτέ στο χιονοδρομικό ούτε ένα ευρώ"(!) τους διαψεύδει ο πρώην δήμαρχος κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, ο οποίος μόλις πρόσφατα δήλωσε ότι έγιναν επενδύσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ επί των ημερών του!
Ποιος λέει ψέμματα επομένως εντιμότατοι κύριοι  του ΣΧΟΚ;
Εσείς, η Εφημερίδα ή ο πρώην δήμαρχος;

Θα συμφωνήσουμε μαζί σας ότι στην μικρή κοινωνία που ζούμε όλοι είμαστε αναγνωρίσιμοι και ξέρουμε τον ρόλο του καθενός στα κοινά της πόλης.
Αρκεί να μην έχουμε επιλεκτική μνήμη και θεωρούμε τους άλλους "λοτοφάγους"...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις