Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Δεκεμβρίου 2015
Μια ευχάριστη εξέλιξη περίμενε τον Δήμο Νεστορίου και προσωπικα τον Δήμαρχο Πασχάλη Γκέτσιο, όταν λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος ένταξης, αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" η έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο, της μελέτης του φράγματος και του αρδευτικού Διποταμίας, με συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. 

Ήταν η κατάληξη μιας προσπάθειας ενός έτους του Δημάρχου Νεστορίου που είχε σαν αποτέλεσμα το έργο να "σωθεί" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Το φράγμα της Διποταμίας είναι το δεύτερο μεγάλο αναπτυξιακό έργο του νομού στον πρωτογενή τομέα, το οποίο αναμένεται να αρδεύσει περισσότερα από 3.500 στρέμματα στον ακριτικό Δήμο. 


- Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου, γίνεται αυτόματη παρακράτηση της αποζημίωσης που λαμβάνουν όλοι οι αιρετοί, για χρέη προς τον Δήμο!
Το μέτρο αυτό αποτελεί ένα μήνυμα προς τους δημότες ότι όλοι θα αντιμετωπίζονται ισάξια από τον Δήμο και ως προς τα δικαιώματα αλλά και ως προς τις υποχρεώσεις

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις