Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

30 Δεκεμβρίου 2015
  Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας τις μέρες των γιορτών, όπως ανακοίνωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Αμανατίδης, λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών, οι οποίοι επιλέγουν την Καστοριά για να περάσουν τις διακοπές των 15νθημέρου.


  Για τον λόγο αυτό  σύσσωμη η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς θα κινείται σ΄ όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, με σκοπό να διαμορφώσει συνθήκες ασφαλούς και ομαλής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.
 
 Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αποτραπεί η παραβατι- κότητα εκ μέρους  των πολιτών και η αστυνομία να βρίσκεται άμεσα δίπλα τους όταν και εφόσον αυτό απαιτηθεί.

  Στόχος της Αστυνομίας είναι όλοι όσοι θα επισκεφθούν την περιοχή μας τις μέρες των γιορτών, να επιστρέψουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

Και γι΄ αυτό τον λόγο ο αστυνομικός διευθυντής, απευθύνει έκκληση στους φίλους οδηγούς, να είναι προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις υπερβολικές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

  Ιδιαίτερα εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να αποφεύγουν την χρήση του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί, είναι μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων.

  Τα μέτρα αυτά έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να αυξηθούν ανάλογα με την κίνηση των ημερών, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος των γιορτών...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, στα θέματα της Τροχαίας πέρυσι είχαμε 6 θανατηφόρα ατυχήματα, ενώ το 2015 χάσαμε 1 συμπολίτη μας.

  Αυτό σημαίνει ότι τα σοβαρά ατυχήματα μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό.

  Στα άλλα αδικήματα, ενώ πέρυσι δεν είχαμε καμία ληστεία φέτος είχαμε μία πρόσφατα στους Κομνηνάδες, η οποία εξιχνιάστηκε άμεσα, χάρη στη συμβολή ενός πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε έγκαιρα την αστυνομία.

  Τελευταία επιτυχία είχαμε με την σύλληψη πέντε ατόμων στην περιοχή του Νεστορίου, τα οποία είχαν διαρρήξει πολλά σπίτια εκεί.

  Όσον αφορά τις κλοπές, υπάρχει μια μικρή αύξηση αυτών αλλά υπάρχουν αυξημένα ποσοστά και ως προς την εξιχνίασή τους.

  Στους διακινητές λαθρομεταναστών είχαμε περίπου 45 συλλήψεις μέχρι στιγμής, ενώ στους λαθρομετανάστες είχαμε μέχρι στιγμής 1523 συλλήψεις, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αλβανοί.

  Στα ναρκωτικά το 2015 είχαμε 63 συλλήψεις και στην λαθροϋλοτομία είχαμε 23 συλλήψεις, με ένα φορτηγό και 19 ημίονους και αλυσσοπρίονα.

  Τέλος ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αμανατίδης, ευχήθηκε στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης και σ΄ όλο τον κόσμο να έχουν υγεία πάνω απ΄ όλα και να περάσουν καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις