Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

31 Ιανουαρίου 2016
Την Τρίτη 2 φεβρουαρίου συγκαλείται το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο με ένα και μοναδικό θέμα, προκειμένου να διευρυνθεί η Εκτελεστική Επιτροπή με δυο δημοτικούς σύμβουλους της μειοψηφίας.   Η εκτελεστική επιτροπή εξετάζει και θέματα που άπτονται στο πειθαρχικό δίκαιο των δημοτικών υπαλλήλων (δηλαδή εξετάζει τις
επιβολές ποινών στους υπαλλήλους) και η σύστασή της προβλέπεται στον νόμο 3584/2007 .
Οι δημότες μπορείτε να προτείνετε ποιούς απο τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας (μείζονος και ελάσσονος) θα θέλατε να συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή και θα μεταφέρουμε τις απόψεις σας στο δημοτικό συμβούλιο.Το θέμα αυτού του δημοτικού συμβουλίου λοιπόν είναι το εξής:«Διεύρυνση αρμοδιοτήτων και αύξηση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Δήμου Καστοριάς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 45 παρ. 4. του Ν.3979/11».

(Πατήστε πάνω στο τίτλο του θέματος για να διαβάσετε την σχετική εισήγηση)

Μπορείτε να μας αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο endimo.kastoria@gmail.com ή να γράψετε το μήνυμά σας στην ειδική φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά μπάρα του blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. ή ακόμα κάτω απο την ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος στο blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. είτε στην σελίδα μας στο facebook σαν δημόσιο σχόλιο κάτω απο την σχετική ανάρτηση. 

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις