Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Ιανουαρίου 2016
«Καθαρή» νίκη εξασφαλίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την εικόνα πλέον να ξεκαθαρίζει όσο συνεχίζεται η ενσωμάτωση.

Νωρίτερα, στο καταμετρημένο το 53% των ψήφων στην Επικράτεια, ο Κυριάκος
Μητσοτάκης διευρύνει το προβάδισμά του και να προηγείται με 50,31%, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φέρεται να συγκεντρώνει 49,7%.

Οι τελευταίες πληροφορίες αποτελεσμάτων δίνουν στο 69% της Επικρατείας στον Μητσοτάκης 51,2%  και στον Μεϊμαράκη 48,2%. Ο ΣΚΑΙ μετέδωσε πως αναμένεται γραπτή ανακοίνωση του Β. Μεϊμαράκη ενώ στο επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τη δήλωση νίκης.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων έφτασε στο 70% και  ο κ. Μητσοτάκης προηγείται με 51,4% έναντι 48,6% του κ. Μεϊμαράκη.

Η ροή των αποτελεσμάτων δείχνει τάση για περαιτέρω άνοιγμα της ψαλίδας καθώς ενσωματώνονται σταδιακά τα μεγάλα εκλογικά τμήματα της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα από το στρατόπεδο Μητσοτάκη του δίνει νίκη με 53% και στον Μεϊμαράκη 47%.


Εικόνα από το επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη πριν λίγο - 

Πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα εκλογικά κέντρα, όπως τα δίνουν κομματικά στελέχη της Ν.Δ., σύμφωνα με πληροφορίες από τις εφορευτικές επιτροπές.Στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε 2462 ψήφους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 1982. Στο Λιμάνι ο Κυριάκος Μητσοτάκης 914 και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 383. Στην Προξένου Κορομηλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης 661 και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 364. Στην Αγγελάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης 410 και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 272. Στο Ωραιόκαστρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης 251 και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 134. Στον δυτικό τομέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 50,5% και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 49,5%.
Lifo.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις