Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Ιανουαρίου 2016
Νέο ευρωπαϊκό κόμμα αναμένεται να παρουσιάσει στις 9 Φεβρουαρίου, στο Βερολίνο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του διεθνούς πολιτικού περιοδικού Politico.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το κόμμα θα ονομάζεται «Κίνημα για την Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025» ή αλλιώς DIEM 2025 (Democracy in Europe Movement 2025). Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το DIEM 2025 φιλοδοξεί να προσφέρει έναν «τρίτο δρόμο» στους Ευρωπαίους πολίτες, μια εναλλακτική ανάμεσα στην επιστροφή στο «κουκούλι του Έθνους-Κράτους» και στις «αντιδημοκρατικές δομές των σημερινών Ευρωπαϊκών θεσμών».
Την ίδια στιγμή ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, δηλώνει ότι «θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο».
Αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τις προθέσεις του κ. Βαρουφάκη, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος, «μιλάμε, συζητάμε, σε κάποια συμφωνούμε και σε κάποια χρειάζεται να λειάνουμε κάποιες θέσεις» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Έκανε δε λόγο για επιδίωξη συζήτησης και με το ΚΚΕ.
Aftodioikisi. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις